Už chápu význam – Učit se, učit se, učit se (něco na tom bude)!!!

04.09.2012 15:27

 

Náš srpen začal učením, pak jsme se chvíli dovolenkovali a nakonec jsme zase skončili u učení.

Učení = mučení??? Jo i tak to občas vypadalo.

Na začátku srpna jsme odjeli na zdobínský tábor. Nejprve jsem měla odjet jen s Apinkou, ale po přehodnocení se k nám přidal i Kimeček. Počasí nám krásně vyšlo, občas až moc :-) Teplo dostalo i Kimečka a tak i on se nechal zlákat všudypřítomnými máchajícími se borderkami a smočil se v rybníku. Tréninky, potažmo parkúry se Janě Zemkové opět povedly, my jsme se umořili, něčemu přiučili a než jsme se nadáli, byl už den odjezdu. Na poslední trénink si na nás Jana připravila nádherné tuneliády. Číslování sekvence se zastavovalo kolem čtrnáctého čísla :-D V poslední sekvenci jsme si s Apinkou neporozuměli, a naprosto profiózně jsme se jedna druhé na parkúru ztratili. Na náš youtube kanál vložím krátké video s ukázkou – Potkali se u Kolína :-)

Konec prázdnin jsme završili tréninkem na Zdobíně s Terezou Královou. Hups to byl nářez :-D Smršť vychytávek, pouček, krásných sekvencí a hlavně obrovské trpělivosti s občas naprosto nechápajícím handlerem, štěkající šeltií a  problémy s odložením. Ještě pořád se nad některými věcmi zamýšlím, vymýšlím a plánuji, jak na to příště půjdu. Tereze patří velké díky, poklona za pevné nervy a obdiv za její agilitní úspěchy.

 

Za pár dní nás čeká klubová výstava. Poté zavítáme na opatovický trénink s Janou Zemkovou a pak konečně vyrazíme do Liberce na Mistrovský světa v agility – jupí juchů to bude podívaná :-)

Ňuf a pac