Jeden hafuňk z letního pařáku

31.07.2012 13:12

 

Je za námi přesně polovina léta, chcete-li prázdnin a nás čeká to nejlepší na celém létě. Nejdříve pročísneme zdobínské vody na dalším táborovém soustředění. Na to se bohužel chystám jen s Apinkou. Letos je řada na ní. Kimeček si ho absolvoval loni, takže musel udělat volno pro mladší a méně zkušenou kolegyni :-) Jsem zvědavá co Apiňáková předvede, protože co příroda nechtěla, končíme teď s háráním. A to má bohužel Apinka mozek trochu jinde :-)

Po té jde náš hafuňk tým na dovolenou. Psíci si jdou odpočinout k prapaničce a prapáničkovi :-) Snad nám moc nezleniví. A páničkové se rozjedou k jaderskému moři. A až se znovu setkáme, budeme krásně odpočatí, lenivý a obtloustlí :-D Takže máme na září hodně aktivních plánů. Pokud mi pracovní povinnosti dovolí, tak bychom se chtěli zúčastnit tréninku s Terkou Královou, to nejspíše opět připadne Apince, ale ještě uvidím. Po té nás bude čekat pardubická výstava, to je jedna z pramálo akcí, na které se moc netěším. Ano, ano výstavy opravdu moc nemusím. A když to dopadne, tak se pojedeme juknout a pomoci na Otevřené mistrovství východních Čech v agility do Dvora Králové.

Jsem sama zvědavá kolik akcí a plánů si budu moci odškrtnout jako absolvovaných a na kolik budu vzpomínat stylem:“Jóó tam jsem chtěla být, ale…“.

Takže zdar a sláva výletu, ať jsme brzy zase tu :-)

A ještě jeden důkaz letního odpočinku, siesty